Grad Visoko

08.02.2019

Armin Muzaferija: Očekuje nas spektakl svjetskih razmjera!

Povodom održavanja tradicionalne manifestacije "Noć bosansko-turskog prijateljstva" 23.februara u KSC "Mladost" Visoko, obavljen je intervju sa jednim od organizatora ovog događaja, poznatim bh. pjevačem i muzičarom, Arminom Muzaferijom.

U razgovoru za RTV Visoko istakao je kako se ponosi predstojećom manifestacijom koja će se održati baš u njegovom rodnom gradu.

Radi se o manifestaciji koja je prethodnih 6 godina organizovana u Zavidovićima s ciljem jačanja bratskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske.

Najavljen je odličan trosatni program u kojem će 23. februara učestvovati velika muzička imena i eminentni umjetnici, između ostalih bend „Divanhana“, Armin Muzaferija, Ilma Karahmet, hor Sultan Abdulhamid, te pjevač i suorganizator iz Republike Turske - Orhan  Çakmak.

"Našim sugrađanima i gostima je omogućen izvrstan program u kojem mogu uživati sa svojim porodicama. Posebno me raduje uspješna saradnja sa Općinom Visoko. Naš grad će posjetiti visoki zvaničnici Republike Turske, veliki privrednici, glumci, pjevači - umjetnici. Ovo je idealna prilika za razvijanje poslovne saradnje i prijateljstava, koja bi mogla rezultirati poboljšanjem kvalitete života svih stanovnika općine Visoko," izjavio je Armin Muzaferija. 

Još jednom napominjemo sugrađane da je počela podjela karata za ovaj kulturno-muzički događaj.

Podjelu karata ispred Općine Visoko vrši Služba za poslove Općinske načelnice i Općinskog vijeća Visoko, putem rezervacija na facebook stranici Općine Visoko i na broj telefona 032/ 732-502.

Molimo sve zainteresovane građane da u rezervacijama navedu ime osobe na koju glasi rezervacija i broj karata, te da svoje rezervacije vrše isključivo u terminu od 08:00 do 16:00 sati.

Važna napomena: Jedna osoba može rezervisati najviše 10 karata koje se preuzimaju svakim radnim danom na recepciji Općine Visoko, od 08:00 do 16:00 sati, najkasnije do srijede, 20.2.2019.godine. 

Ulaz je moguć samo uz odgovarajuće karte!

Čuvajte svoje ulaznice i osvojite vrijedne poklone!

 

 

 

Press Općine Visoko