Grad Visoko

27.06.2017

OPĆINSKA NAČELNICA UPRILIČILA BAJRAMSKI PRIJEM

Danas je u kabinetu Općinske načelnice mr.sci. Amre Babić upriličen tradicionalni prijem povodom Ramazanskog bajrama za predstavnike Medžlisa IZ – a Visoko i Medžlisa IZ – a Gračanica.

Prijemu su prisustvovali: Ibrahim - ef. Hadžić - glavni imam Medžlisa IZ - a Visoko, Senahid - ef. Uzunović - glavni imam Medžlisa IZ – a Gračanica, Bajro Fejzić - predsjedavajući Općinskog vijeća, Vahid Ramić – zamjenik predsjedavajućeg Općinskog vijeća, Kemal Kardaš – predsjednik Komisije za odnose sa vjerskim zajednicama, Edina Ferizović – pomočnica načelnice u Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti i Zekija Omerbegović – sekretar Općinskog vijeća.

„U skladu s tradicijom i ove godine smo upriličili prijem za predstavnike Medžlisa sa područja naše općine. Mjesec Ramazan je iza nas, sada slavimo Bajram, a već pomalo razgovaramo i o narednom Bajramu. Želim vam se zahvaliti na svim aktivnostima koje ste uspješno realizovali tokom mjeseca Ramazana na području dva Medžlisa IZ – a“, izjavila je načelnica Babić.

Bajramski Prijem2

Istaknuta je i važnost saradnje između institucija IZ – a i Općine Visoko, a prisutni su ocijenili da je Bajramski prijem prilika i da se razgovara o važnim temama kako bi se ostvario zajednički cilj, a to je poboljšanje stanja u svim oblastima društvenog života na području općine Visoko.

 

Press Općine Visoko