Grad Visoko

26.05.2020

Gradonačelnica Babić upriličila prijem za humanitarce volontere sa područja Visokog

Gradonačelnica Visokog Amra Babić, danas je upriličila prijem za grupu humanitaraca volontera sa područja grada Visokog, kao znak zahvalnosti za sve što je ova grupa uradila proteklih mjeseci za građane Visokog.

Prijemu su prisustvovali i Aida Zerdo, direktorica JU Centar za socijalni rad, imam Ermin ef. Ahmić i Belmin Debelac, predsjednik Udruženja 'Mladi volonteri' Visoko.

Gradonačelnica Babić se u svoje ime, u ime Gradske uprava Visoko i u ime građana zahvalila ljudima koji su bili produžena ruka gradske administracije u prethodnom periodu.

- Bili ste naša produžena ruka na terenu, bili ste podrška ljudima koji su u potrebi, spona između onih koji imaju i onih koji nemaju. Bili ste najhumaniji dio društva u trenucima kad su se mnogi bojali izaći iz kuća. Vi ste izašli na teren, među ljude i odradili veliki dio posla. Posebno se zahvaljujem Erminu efendiji i Belminu za incijativu i organizaciju svih aktivnosti koje smo mi sa nivoa lokalne uprave koordinirali - istakla je gradonačelnica Babić.